Carti

Vegetarianul – Povestea ta

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: alimentatie

Numar pagini: 146

Format: 14x20

Editia: 1

ISBN: 978-606-93381-8-6

Pret: 25 Lei

Descriere:

Nu vei putea sa mai mananci carne dupa ce vei citi aceasta carte! Si la capitolul carne intra si pestele. Iustin este primul personaj vegetarian din Romania introdus intr-o poveste unde ne sunt aratate atrocitatile mintii umane aplicate pe animale. O carte pe care orice iubitor de animale ar trebui sa o citeasca! Povestea este presarata uneori cu umor si face apel la trezirea constiintei umane prin argumente de natura morala, medicala, stiintifica si religioasa.

Cumpara


Ascultand linistea la Muntele Athos

Ascultand_linistea_la_muntele_athos

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: spiritualitate

Numar pagini: 176

Format: 14 x 20 cm

Editia: 1

ISBN: 978-606-93381-3-1

Pret: 25 Lei

Descriere:

Tot ce am citit despre Muntele Athos mi s-a confirmat cand am fost acolo. Este locul unde poti asculta linistea atat de tare incat ti se pare ca o poti apuca cu mana, atat de palpabila e. Athosul nu e un simplu munte, e un loc unde treci prin rugaciunile sfintilor care au vietuit acolo. Athosul este locul unde gandurile se materializeaza aproape instant, iar mintea tace. Pe buna dreptate este o parte din rai materializata pe pamant. Athosul, aceasta fortareata a ortodoxiei, are atat de multa liniste, de parca a pus-o cineva intentionat. Este o altfel de liniste care te arunca spontan in introspectie, in rugaciune, in cele mai profunde aspecte ale existentei. Athosul te transforma, te modeleaza si te debaraseaza de mastile bine sudate de societate, tocmai pentru a deveni noi insine. Si atunci cand ne vom privi in oglinda sa recunoastem “Creatia”, “Chipul si asemanarea lui Dumnezeu”.

Cumpara


Intelepciunea din tine – Volumul 2

Intelepciunea_din_tine_2

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: spiritualitate

Numar pagini: 110

Format: 13 x 20 cm

Editia: 1

ISBN: 978-606-93381-1-7

Pret: 15 Lei

Descriere:

Aceste pilde, poezii spirituale ale gandurilor proprii, au rolul de a-l apropia pe cititor de el insusi. Consider intelepciunea un bun universal si din acest motiv nu am atribuit povestioarele unui anumit curent spiritual.

Este o carte ce se citeste cu inima si nu cu mintea, astfel puteti castiga tot ce eu am vrut sa transmit.

Imi doresc ca cititorul sa devina constient de faptul ca aceasta carte este o oglinda in care se poate vedea.

Cumpara


Minte sanatoasa in corp sanatos prin Yoga

Minte_sanatoasa_in_corp_sanatos_prin_yoga

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: spiritualitate

Numar pagini: 180

Format: 14 x 20 cm

Editia: 1

ISBN: 978-973-88342-8-6

Pret: 20 Lei

Descriere:

Imagineaza-ti o viata in care nu intri niciodata intr-un spital sau intr-o farmacie, pentru ca tu ai un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata. Yoga iti ofera asta. Intr-o lume plina de agitatie tu esti calm si linistit, intr-o lume plina de boli tu esti sanatos, intr-o lume plina de farmacii tu nu esti dependent de pastile, intr-o lume impovarata tu inveti sa stai drept, intr-o lume a fast-foodului tu inveti sa mananci sanatos si toate acestea prin Yoga. Aceasta terapie milenara atat de complexa, mie mi-a schimbat radical viata in bine. Sa fii sanatos e o binecuvantare de care putem sa ne bucuram in fiecare clipa.

Autor

“Yoga poate fi inteleasa si criticata doar de cel care o practica, insa cel care cu adevarat o practica nu are de ce sa o critice.”

Mircea Eliade

Cumpara


Intelepciunea din tine – Volumul 1

Intelepciunea din tine

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: spiritualitate

Numar pagini: 120

Format: 13 x 20 cm

Editia: 1

ISBN: 978-973-88342-2-4

Pret: 15 Lei

Descriere:

Acest prim volum este o extensie a propriilor ganduri pe diferite tematici spirituale, exprimate prin comentarii, pilde si poezii spirituale. Pildele au fost mereu o sursa de inspiratie si de trezire a constiintei. Sfintii si maestrii planetei mereu au vorbit in parabole, fiind o metoda preferata pentru trezirea mintii catre calea adevarului. Las cititorului placerea la introspectie si nu uitati: in viata e mai bine sa incerci sa faci ceva decat sa faci nimic perfect.

Cumpara


Arta de a fi lacto-vegetarian

Arta de a fi lacto-vegetarian

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: Alimentatie

Numar pagini: 242

Format: 14 x 20 cm

Editia: 2

ISBN: 978-973-88342-1-7

Pret: 25 Lei

Descriere:

Alimentatia lacto-vegetariana a devenit o necesitate nu numai pentru individ ci si pentru societate. Aceasta carte ofera informatii despre nocivitatea consumului de carne din mai multe puncte de vedere. Retetele din carte, multe dintre ele sunt originale si vin in ajutorul celor care vor sa urmeze o alimentatie sanatoasa.

Imi place sa gatesc. Ador asta, pentru ca a gati este o arta. Dumnezeu ne-a dat fructele, legumele si plantele sa le folosim cu intelepciune. Daca fiecare dintre noi ar face arta din fiecare domeniu de activitate cotidiana, lumea ar fi mai frumoasa. Gatitul m-a invatat ca pot sacraliza chiar si asta. Cand gatesti fara carne, nu poti decat sa empatizezi cu fiecare gust, culoare, aroma, devenind astfel una cu natura, cu Creatia. Daca arta de a gati vegetarian te duce intr-o stare de meditatie, atunci ai inteles ca nu mancam doar ca sa traim, ci mancam ca sa ne minunam continuu de Creatie, inimginabila opera a lui Dumnezeu.

Marius Vornicescu

“Daca omul vrea libertate de ce sa tinem pasarile si animalele in custi? Intr-adevar, omul este stapanul animalelor, pentru ca le depaseste in brutalitate. Noi traim din moartea altora. Suntem locuri de inmormantare pentru animale!”

Leonardo da Vinci

Apoi a zis Dumnezeu: Iata, va dau toata iarba ce face samanta de pe toata fata pamantului si tot pomul ce are rod cu samanta in el. Acestea vor fi hrana voastra.”

Biblia, Facerea 1-29

Cumpara


Mudra, gestul lui Dumnezeu

Mudra, gestul lui Dummnezeu

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: Spiritualitate

Numar pagini: 230

Format: 14 x 20 cm

Editia: 3

ISBN: 978-973-88342-4-8

Pret: 30 Lei

Descriere:

Mudra inseamna “pecete”, “semn”. Mudra este un gest simbolic care, precum asanele, creaza rezonante cu anumite energii subtile din Macrocosmos. Mudrele sunt realizate in marea lor majoritate cu mainile dar si cu anumite parti ale corpului. In yoga ele servesc drept suport pentru unirea mintii cu ATMAN – scanteia divina, astfel realizandu-se o atentie a gandurilor in permanenta catre Dumnezeu.

Mudrele sunt adevaratele punti intre om si Univers, ele trezind in noi stari interioare si chiar trezirea de sidhis-uri atunci cand sunt facute corect si mai ales constient.

In vechile picturi indiene, zei si zeite sunt reprezentati facand anumite mudre. Ele mai sunt aparute si in diferite culturi ale planetei, in budism si in crestinism. Pe langa armonia interioara, pacea sufleteasca pe care o aduc mudrele, ele mai sunt folosite si in medicina Ayurvedica, pentru a da mintii si sufletului un trup sanatos.

Cumpara