MAGNETOTERAPIA SI APA MAGNETIZATA

Dupa 5 milenii, aceasta modalitate de vindecare incepe sa capteze din ce in ce mai mult atentia oamenilor de stiinta care au facut diferite experimente menite sa demonstreze daca magnetii chiar au proprietati curative sau e vorba doar de efectul Placebo. Astfel, pacientilor din doua grupe de studiu li s-au aplicat folii magnetice si respectiv folii care semanau cu cele magnetice, dar nu aveau aceasta calitate. S-a constatat astfel ca persoanele a caror folie era magnetizata au avut o rata a rezolvarii problemelor de 80%, iar la cei a caror folie nu era magnetizata, procentul a fost de doar 40%.

Tin sa mentionez ca vorbim despre magnetii clasici,nu echipamente electrinice care genereaza un camp magnetic. Pentru a fi eficienti, ei trebuie sa aiba un camp cu o intensitate mai mare de 500 Gauss.

Magnetii actioneaza atunci cand sunt aplicati pe corp in zonele cu probleme sau dureri. Efectul acestora este vizibil dupa 2 ore, avand ca rezultat atenuarea sau disparitia durerilor din plan fizic, precum si o mai buna oxigenare a celulelor, absorbtie net superioara a elementelor nutritive din alimente etc.

Principale afectiuni

Sportivii folosesc magnetii atunci cand sufera diferite accidentari cum ar fi entorse, intinderi, chiar rupturi de oase sau ligamente deoarece acestia reduc foarte mult timpul de vindecare si diminueaza durerile.

Magnetii ajuta cu succes si in cazul migrenelor,durerilor de cap sau articulatiilor, insomnii, probleme cu circulatia, fracturi, dureri menstruale, tulburari de digestie, stress, oboseala, uzura fizica si psihica.

Contraindicatii

Magnetii nu ar trebui folositi de femeile insarcinate,de persoanele care au suferit operatii la inima, care poarta proteze metalice sau auditive,decat sub stricta supraveghere a unui specialist.

Apa magnetizata

Pe traseul ei in natura, apa intra in contact cu tot felul de roci magnetice care ii transfera proprietatile. Dar ce ne facem cu apa de la robinet care parcurgand complicatul traseu al conductelor de metal iti perde incarcatura magnetica? Nu avem nevoie decat de un magnet pentru a transforma banala apa intr-un lichid miraculos care ajuta la vindecarea multor boli.

Apa magnetizata reduce excesul de aciditate din stomac, imbuntateste digestia, elimina toxinele, creste apetitul, regleaza tensiunea (creste presiunea joasa), poate vindeca astmul, bronsitele, raceli si toate tipurile de febra. Folosita pt uzul extern vindeca eczemele,cicatrizeaza ranile. Pentru mentinerea unei vederi mai bune este indicata spalarea zilnica a ochilor cu apa magnetizata. Previne si trateaza calculii biliari si renali, tromboza, boli ale sistemului digestiv, dureri ale aparatului urinar, constipatie, prostata, diabet zaharat, boli legate de parazitii intestinali, sensibilitati ale ficatului, tulburari respiratorii, boli infectioase. Celulita si obezitatea dispar consumand 2-3 l de apa pe zi in asociere cu magneti (bijuterii magnetice).

Putem magnetiza orice lichid dorim, de la ceaiuri si sucuri pana la supe. Acestea nu trebuie puse in recipiente din metal atunci cand vrem sa le incarcam ci doar din plastic sau sticla. Apoi se aseaza vasul pe un magnet si se lasa intre 1 si 12 ore, niciodata mai mult. Se poate consuma in orice cantitate.

Daca este executata corect, magnetoterapia nu are contraindicatii.

© Copyright 2007-2013 by Editura Bo-Yang