Arta de a fi lacto-vegetarian - Marius Vornicescu
Arta de a fi lacto-vegetarian - Marius Vornicescu

Alimentatia lacto-vegetariana a devenit o necesitate nu numai pentru individ ci si pentru societate. Aceasta carte ofera informatii despre nocivitatea consumului de carne din mai multe puncte de vedere. Retetele din carte, multe dintre ele sunt originale si vin in ajutorul celor care vor sa urmeze o alimentatie sanatoasa.

Imi place sa gatesc. Ador asta, pentru ca a gati este o arta. Dumnezeu ne-a dat fructele, legumele si plantele sa le folosim cu intelepciune. Daca fiecare dintre noi ar face arta din fiecare domeniu de activitate cotidiana, lumea ar fi mai frumoasa. Gatitul m-a invatat ca pot sacraliza chiar si asta. Cand gatesti fara carne, nu poti decat sa empatizezi cu fiecare gust, culoare, aroma, devenind astfel una cu natura, cu Creatia. Daca arta de a gati vegetarian te duce intr-o stare de meditatie, atunci ai inteles ca nu mancam doar ca sa traim, ci mancam ca sa ne minunam continuu de Creatie, inimginabila opera a lui Dumnezeu.

Marius Vornicescu

„Daca omul vrea libertate de ce sa tinem pasarile si animalele in custi? Intr-adevar, omul este stapanul animalelor, pentru ca le depaseste in brutalitate. Noi traim din moartea altora. Suntem locuri de inmormantare pentru animale!”

Leonardo da Vinci

Apoi a zis Dumnezeu: Iata, va dau toata iarba ce face samanta de pe toata fata pamantului si tot pomul ce are rod cu samanta in el. Acestea vor fi hrana voastra.”

Biblia, Facerea 1-29

Autor: Marius Vornicescu

Colectia: Alimentatie

Numar pagini: 242

Format: 14 x 20 cm

Editia: 2

ISBN: 978-973-88342-1-7

Pret: 25 Lei