Nutriție - Marius Vornicescu
Nutriție - Marius Vornicescu

Nutriționist

In anul 2000 am renuntat la carne si din acel moment m-am interesat si am citit foarte mult despre o alimentatie sanatoasa. In toti acesti ani am citit efectiv o biblioteca intreaga cu carti legate de nutritie si alimentatie sanatoasa fie ca acei autori promovau diete vegetariane, vegane, carne sau raw vegan. Am testat pe mine diferite diete inclusiv postul pe care il ador. Fascinatia mea pentru gatit vegetarian, experienta acumulata in atatia ani si in calitate de nutritionist dar si terapeut m-au facut sa scriu pana acum doua carti foarte bine primite de cititorii interesati de acest stil de viata. Din dorinta de a ajuta cat mai multa lume la cabinet m-am specializat in Nutritie, ceva ce aproape ca este obligatoriu sa fie in repertoriul oricarui medic sau terapeut.

In toti acesti ani am tinut peste 100 de conferinte pe tema alimentatiei vegetariene promovand acest stil prin ziare, reviste, emisiuni tv, conferinte, retreaturi si cartile scrise de mine. Respect dreptul fiecaruia de a manca orice isi doreste si nu am impus nimanui stilul meu de viata care este o alegere strict personala.
Trendul ascendent din ultimii 10 ani cu alimentatia vegana/vegetariana promovat de foarte multi sportivi de performanta, vedete, cantareti, actori a dus la aparitia multor filme documentare si cercetari stiintifice legate de nocivitatea consumului de carne.

Cu toate acestea in discutiile cu pacientii imi dau seama cat de departe suntem de un minim de informatii legate de nutritie, de aici si lunga lista de boli intalnite nu doar la cei in varsta ci si in randul tinerilor. Imi doresc o lume cu o constiinta cat mai trezita si din punct de vedere al hranei.

Prețuri

  • 90 minute – 200 lei
  • 120 minute – 250 lei
CONTACT
Galerie