Scapa de stres, anxietate si depresie cu ajutorul meditatiei - Marius Vornicescu
Scapa de stres, anxietate si depresie cu ajutorul meditatiei - Marius Vornicescu

Scapa de stres, anxietate si depresie cu ajutorul meditatiei: Meditatia intre mistic si stiinta

Nevoia omului de a medita este veche si vine din dorinta sincera de a fi linistit, in pace cu el.

Vremurile moderne forteaza omul super stresat sa ia doua directii: “sa rezolvam” rapid stresul cu pastile sau sa caute o cale non-invaziva asa cum este meditatia. Atat de des am auzit oameni zicand ca: “trag tare acum sa imi fac un viitor si niste bani si apoi ma voi relaxa” sau “o sa am timp la pensie”. Din pacate acel timp pentru marea majoritate nu va mai aparea. Suntem experti in amanare.

Importanta meditatiei este atat de vasta pe toate planurile incat nu ar trebui sa lipseasca din practica curenta a oricarui om. Partea buna este ca exista multe cai si nu suntem limitati la o singura metoda de meditatie. Avem o paleta cromatica meditativa si nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa-ti doresti sa descoperi meditatia pentru ca va aparea si tehnica cu care rezonezi.

Am hotarat sa scriu aceasta carte dupa ce am practicat peste 100 de tipuri de meditatie cu mari maestri din intreaga lume, din India, Tibet, Nepal, Japonia, si dupa initieri cu Dalai Lama.

Aceasta carte are la baza o experienta in meditatie de peste 22 de ani si cuprinde, de asemenea, informatii de valoare din sute de carti de specialitate.

Daca meditezi, indiferent de nivelul la care te afli, vei gasi cu siguranta informatii noi care sa te ajute. Ce conteaza cu adevarat nu este sa meditezi doar cand meditezi, ci sa meditezi si dupa ce termini de meditat, adica sa te straduiesti sa o incluzi in tot ceea ce faci.

Cu alte cuvinte, meditatia nu este doar acel timp petrecut in meditatie, este timpul petrecut in stare de constienta deplina intre meditatii.

Rugaciunea inseamna sa-i vorbesti lui Dumnezeu, meditatia inseamna sa-l asculti.

Vei gasi in aceasta carte:

Peste 170 de studii stiintifice despre beneficiile meditatiei;
100 de metode de meditatie, din care sa le alegi pe cele care ti se potrivesc mai bine.

Autor: Marius Vornicescu

Colectia:  Dezvoltare personala, Meditatie, Spiritualitate

An aparitie: 2022

Editura: Letras

ISBN: 978-606-071-877-2

Tip carte: brosata, Editie tiparita

Dimensiuni: 14.5×20.5

Numar pagini: 422

Tip coperta: Finisaj mat, Brosata (paperback)

Pret: 50 Lei