Psiholog - Marius Vornicescu
Psiholog - Marius Vornicescu

Psiholog

In periplul meu in lumea terapiilor orientale si nu numai am observat in timp cat de mult ajuta sa stii sa vorbesti cu un pacient traumatizat fizic sau psihic. Cum exista o interdependenta corp-minte-emotie mi-am dat seama ca nu e de ajuns sa tratez doar corpul fizic ci si mintea pentru un rezultat onest venit din abordare holistica.

Asa am ajuns sa fac si Psihologia cu scopul de a-i ajuta pe oameni pe cat mai multe paliere. Discutia cu un psiholog poate elucida multe necunoscute si poate ajuta sa te cunosti mai bine. Mersul la psiholog ajuta pentru ca vei intelege ca nu esti singur in suferinta ta si ca este cineva acolo pentru tine care te ajuta.

Mersul la psiholog te invata sa accepti, sa iti asumi si sa fii responsabil pentru faptele tale, sa intelegi de ce, sa iti acorzi timp tie, sa repari si sa construiesti relatii, sa fii perseverent, sa te relaxezi, sa iti regasesti motivatia, sa accepti ajutorul celorlalti, sa manifesti curajul si multe altele.

Stilul de viata modern a crescut considerabil numarul persoanelor diagnosticate cu depresie iar in acest caz psihologul are un rol determinant.

Prețuri

  • 1 sedinta – 250 lei
CONTACT
Galerie