Servicii

Pentru ca masajul este o arta, o sedinta completa consta intr-un complex de terapii tocmai pentru a atinge un segment mai larg de stari, de trairi, scopul final fiind acela de a armoniza fiinta umana si din punct de vedere fizic, si sufletesc, si spiritual.

Prima data se va intra in camera de masaj, acest spatiu avand o calitate sacra datorita practicilor cu caracter Divin. Principiul de baza este: omul trateaza si Dumnezeu vindeca. Din acest punct de vedere intrarea in camera de tratament se face aplecat usor in fata (gest de smerenie).

Arta ceaiului

La inceput vom servi un ceai purtand anumite discutii cu caracter constructiv. Ceaiul se va servi incet timp in care pacientul poate beneficia de o sedinta de psihoterapie. Proprietatile ceaiului sunt cunoscute de mii de ani si pe langa rolul terapeutic e si un bun prilej de a socializa.

In timpul terapiilor organismul elimina toxinele mult mai mult decat in mod obisnuit, iar un ceai sau un pahar cu apa baut inainte ajuta foarte mult la eliminarea toxinelor mai usor din organism.

Pe toata perioada ritualului ceaiului, pentru cunoscatorii de sah, se poate juca o partida cu rol de relaxare si de iesire din cotidian. Atat timp cat va dura sedinta de terapie omul trebuie sa se rupa de exterior si sa se bucure la maxim de ceea ce face terapeutul.

Aromoterapia si meloterapia

Pe toata durata sedintei de terapie se va beneficia si de aromoterapie (terapie prin arome ale plantelor) si de meloterapie (terapie prin muzica de relaxare).

Din timpuri imemoriale, omul a folosit sunetele si muzica atat in scop terapeutic, cat si in practicile sale religioase. Atunci cand ne simtim atrasi in mod irezistibil de muzica trebuie sa recunoastem, fara doar si poate, ca aceasta exercita o influenta certa asupra spiritului nostru. Muzica, prin anumite forme ale ei, faciliteaza acordarea fiintei umane la noi surse de inspiratie contribuind la rafinarea si elevarea constiintei sale. Ea determina influente extrem de profunde in sfera psiho-mentala si in anumite conditii poate orienta aspiratiile umane catre cele mai sublime idealuri, ajutand-o astfel sa isi implineasca menirea.

Muzica poate reprezenta o modalitate extrem de eficienta de armonizare si adeseori se recurge la ea ca la un mijloc de vindecare, in acest sens, inca de foarte multa vreme s-a constatat de pilda, influenta sunetelor armonioase asupra scaderii tensiunii psihice si de aici, a diminuarii reactiilor agresive.

Aromoterapia este o terapie complementara bazata pe tratarea afectiunilor cu ajutorul uleiurilor volatile. Uleiurile volatile sunt extracte de plante care se evapora la o anumita temperatura. Acestea sunt extrase din radacini, seminte, scoarta, frunze. Uleiurile folosite in aromoterapie trebuie sa fie uleiuri naturale si nu derivati sintetici pentru a avea efecte terapeutice. Uleiurile volatile au rol dezinfectant antibacterian, de improspatare a aerului unei incaperi, stimuleaza anumite organe, digestia si forta de munca. Nu se folosesc in cazul copiilor si a femeilor insarcinate. Nu se folosesc direct pe piele ci doar prin evaporare folosind o lampa de aromoterapie.

Cristaloterapia

Este o terapie cu ajutorul cristalelor de cuart. Notiunea de cristal se refera in general la minerale care imbraca o forma geometrica bine definita. Cristalele sunt incarcate la lumina lunii, soarelui si energizate sub o apa curgatoare, de preferat sub o cascada. Ele au rolul de a amplifica energia dumneavoastra. In momentul in care actionati asupra locului dureros, actionati de fapt la nivel subtil, regland energetic aura.

Efectul de piramida si sfera

Atunci cand un cristal are forma de piramida sau sfera ii creste considerabil puterea. Piramida poate fi pusa pe o cana cu apa pentru a o purifica si incarca energetic aceasta avand un efect terapeutic deosebit. Un cristal caruia i se da o forma geometrica bine definita prin taiere si slefuire devine un foarte bun conducator de energie. Piramida recepteaza energia prin baza si emite prin varf. Ele atrag energia si o transforma. Sunt sisteme puternice de concentrare a energiei si stocare. O piramida asezata in preajma dumneavoastra v-a spori campul energetic de 3 ori. Sferele au capacitatea de a emite in toate directiile energie, creand un camp radiant in jurul lor. Piramidele si sferele pot fi folosite in energizarea si purificarea organismului, aurei si a spatiului inconjurator precum si in meditatie si divinatie. Oul de cristal ca si sfera sunt ideale pentru meditatie, benefice aurei energetice sau a subconstientului.

Clopotele tibetane si efectele terapeutice

Inainte de a incepe sedinta de masaj, pacientul beneficiaza si de terapia clopotelor tibetane. Scopul lor este de “a scoate” pacientul din cotidian si de a-l “rupe” de grijile zilnice pentru a fii prezent in totalitate in locul unde se desfasoara masajul. In momentul producerii sunetului, pacientul trebuie sa “urmareasca” sunetul pina la estomparea lui. Acest gest are multiple efecte. Ridicarea nivelului de vibratii, purificarea aurei, purificarea incaperii in care se desfasoara masajul, intarirea sistemului imunitar, o intoarcere catre sine, o stare de meditatie. Clopotul tibetan este facut manual in Tibet si este alcatuit din 7 metale diferite ce au rezonante cu cele 7 planete, 7 zile ale saptaminii, 7 chakre, 7 note muzicale. Sunetul emis de clopotul tibetan este AUM sau OM, sunet despre care se spune ca este prima emanatie sonora, primul cuvint a lui Dumnezeu din care s-au creat toate. “La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu.” Ioan 1:1-3,10

In Asia aceste clopote sunt nelipsite in sedinta de terapie.

Tinshaw Cymbals este ceva aseamanator clopotului tibetan si face si el parte din sedinta de terapie. Se pune deasupra fruntii pacientului si se loveste Tinshaw, timp in care se urmareste sunetul.

 

IMPORTANT

Toate terapiile si serviciile prezentate mai sus sunt GRATUITE. Arta ceaiului, sahul, aromoterapia, meloterapia, psihoterapia, masajul cu sferele de cristal si terapia clopotelor tibetane fac parte din sedinta de terapie si sunt GRATUITE, platindu-se doar sedinta de masaj.

Pentru programari la numarul de telefon 0743.076.083 Marius Vornicescu.