Consiliere / Coaching – dezvoltare personala - Marius Vornicescu
Consiliere / Coaching – dezvoltare personala - Marius Vornicescu

Dezvoltare personală este un proces personal prin care o funcție a psihicului nostru este susținută să se dezvolte. Dezvoltarea personala este un proces continuu de reprogramare a mintii, unde pentru a avea succes se respecta urmatoarele:

  • clarificare mentala sau a obiectivului
  • dezvoltarea abilitatilor necesare atingerii rezultatelor dorite
  • actiunea concreta pe care trebuie sa o faci pentru a atinge rezultatele propuse

Consilierea este un proces prin care îi oferi unui beneficiar ajutor pentru a rezolva o problemă punctuală. Dacă problema punctuală ține de psihicului uman, atunci vorbim despre consiliere psihologică.

Aici lucram cu sentimentele si emotiile. Prin consiliere se urmareste autocunoasterea, optimizarea si dezvoltarea personala si adaptarea eficienta la mediul intern și extern al beneficiarului.

Consilierii sunt psihologi specializati in consiliere care intervin prin mijloace tipice in scopul de a optimiza si de a stimula autocunoasterea si dezvoltarea personala, de a preveni unele probleme emotionale si cognitive si de comportament.
Consilierea psihologica a persoanelor aflate in dificultate psihologica e unul dintre cele mai utile instrumente pentru a depasi anumite probleme care sunt mai stresante in viata.

Prețuri

Terapie de cuplu

  • 90 minute – 250 lei
  • 120 minute – 300 lei
CONTACT