Maseur terapeut / osteopat - Marius Vornicescu
Maseur terapeut / osteopat - Marius Vornicescu

Maseur terapeut/osteopat

Toata lumea cunoaste beneficiile masajului dar nu toata lumea s-a bucurat de el. Chiar daca am terminat alte facultati, Universul a facut ca primul meu castig financiar sa fie din masaj.

Informatia care se transmite prin masaj, atingerea terapeutica, bucuria oamenilor dupa masaj a facut ca eu sa ma dezvolt in aceasta directie an de an. Am inceput cu masaj de relaxare apoi am trecut si la terapeutic, sportiv, reflexoterapie, presopunctura (Shiatsu, Su Jok), ayurvedic, cu miere de albine, masaj thailandez.

Dorinta de perfectionare si de a ajuta pe o paleta cat mai complexa pacientii a facut sa ajung in cativa ani si la Yumeiho (presopunctura si osteopatie japoneza) si apoi specializari cu profesori din scoli europene de osteopatie (manipularea fizica a tesutului muscular si oaselor corpului).

Sanatatea unui om este data de sanatatea coloanei vertebrale iar asta inseamna si flexibilitate. Rapiditatea cu care osteopatia “indreapta” coloana vertebrala si aranjeaza articulatiile pe mine ma fascineaza. Totul se schimba cand bio-mecanic suntem clinic sanatosi. Mintea si emotiile sunt influentate in mod direct de postura noastra si cat de corect mergem iar aici intervine magia masajului si osteopatiei.

Te astept la o consultatie si sedinta practica.

Prețuri

Masaj osteopat ( corectarea posturii coloanei vertebrale )

  • 40-60 minute – 200 lei
  • Pachet 10 sedinte – 1500 lei
CONTACT