Hatha Yoga traditional - Marius Vornicescu
Hatha Yoga traditional - Marius Vornicescu

Imaginează-ţi o viaţă în care nu intri niciodată într-un spital sau într-o farmacie, pentru că tu ai un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie echilibrată. Yoga îţi oferă asta. Într-o lume plină de agitaţie tu eşti calm şi liniştit, într-o lume plină de boli tu eşti sănătos, într-o lume plină de farmacii tu nu eşti dependent de pastile, într-o lume împovărată tu înveţi să stai drept, într-o lume a fast-foodului tu înveţi să mănânci sănătos şi toate acestea prin Yoga. Această terapie milenară atât de complexă, mie mi-a schimbat radical viaţa în bine. Să fii sănătos e o binecuvântare de care putem să ne bucurăm în fiecare clipă.

Yoga este disciplină interioară, calm mental, sănătate fizică şi mentală. Poate părea puţin? Să întrebăm un bolnav dacă i se pare puţin. Cu toţii ajungem să preţuim sănătatea abia atunci când o pierdem. Yoga nu este o religie şi asta o afirmă indienii practicanţi de yoga. Yoga poate fi practicată de oricine, indiferent de rasă, sex sau religie, pentru că YOGA ESTE SĂNĂTATE, iar asta nu contravine niciunui sistem de credinţe.

YOGA ESTE TERAPIE, prin care se pot preveni, dar şi trata anumite afecţiuni.

Ce vei învăţa la curs:

Să ai postură corporală, o respiraţie armonioasă, o mentalitate sănătoasă, calm interior, liniştire mentală, alimentaţie echilibrată (nutriţie), să meditezi şi să te cunoşti la un nivel foarte profund.

Beneficiile practicantului de yoga:

Elasticitatea şi întărirea articulaţiilor, întărirea muşchilor, funcţionarea glandelor şi organelor interne la parametrii optimi, corectarea coloanei vertebrale (în cazul unor afecţiuni), înlătură şi previne bolile, întărirea sistemului nervos, creşte imunitatea, respiraţie puternică şi sănătoasă, vitalitate mult mărită, eliminarea stresului, ajută la slăbit, creşte performanţele sexuale, atitudine, fermitate, puritate, menţinerea tinereţii.

“Yoga poate fi înţeleasă şi criticată doar de cel care o practică, însă cel care cu adevărat o practică nu are de ce să o critice.”

Mircea Eliade

 

Înscrieri:

Locurile sunt limitate, doritorii sunt mulţi, înscrie-te acum la numărul de telefon 0743.076.083 sau pe e-mail la mariusvornicescu77@gmail.com

Adresa: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, numarul 39 la etaj. Se poate ajunge in cateva minute  si de la Piata Victoriei si de la Gara de Nord.

Ceaiul e din partea casei. Tu să fii îmbrăcat lejer si sa vii cu un izopren sau o păturică personală ( avem şi noi câteva dar e bine să ai ceva al tău).

Costuri

  • 1 ședință – 150 ron
  • abonament de 4 şedinţe – 200 ron / lună
CONTACT