Profesor Yoga - Marius Vornicescu
Profesor Yoga - Marius Vornicescu

Profesor Yoga

Am cochetat cu yoga de cand eram copil dar cu adevarat am inceput sa practic in anul 2000 si de atunci m-am tot perfectionat fiindca pentru mine este un stil de viata. Am invatat de la profesori romani pana la maestrii indieni, nepalezi, tibetani in Romania dar si in India si Tibet iar aceasta unitate in diversitate mi-a adus extaziante beneficii pe toate planurile. In timp mi-am dat seama ca yoga nu e doar o gimnastica a fizicului ci si o gimnastica a mintii putand fi practicata de oricine indiferent de credinta personala.

Studiile stiintifice si medicale privind beneficiile practicii yoga m-au facut in ultimii 10 ani sa imi schimb stilul de predare aducand in fata si abordarea occidentala. Am adus yoga in viata oamenilor prin zeci de retreaturi si peste o mie de cursuri predate. Complementaritatea estului si vestului privind beneficiile practicii yoga este din punctul meu de vedere acea unitate plina de pace si intelegere la care ravnim multi dintre noi.

Consider ca yoga poate fi practicata de oricine indiferent de varsta, rasa, sex sau credinta religioasa pentru ca toti oamenii isi doresc un echilibru pe parte fizica, emotionala, mentala si nutritionala.

Prețuri

Yoga traditionala pentru o singura persoana sau pentru un cuplu

  • 120 minute – 250 lei
  • Pachet 4 sedinte/luna – 800 lei
CONTACT